Bezorgdienst

Al onze leveringen worden aangetekend door DHL & PostNL bezorgd. Wij streven ernaar om uw producten dezelfde dag van uw betaling te versturen. Mocht dit niet lukken dan wordt uw pakket op zeker de volgende dag verstuurd. Het versturen van de pakketten is van maandag t/m zaterdag.
Bezorging door DHL vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag. Bezorging door PostNL vindt plaats van maandag t/m zaterdag.

Het kan echter voorkomen dat een product niet voorradig is (Dit is dan echt een hoge uitzondering). In dat geval krijgt u dit tijdig te horen en zal het verschuldigde bedrag op uw rekening worden overgeboekt of u kunt een vervangend product uitzoeken.

Verzendkosten

Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten vragen wij in Nederland een vast bedrag. Bij de opgave van uw bestelling ziet u precies wat de verzendkosten zijn. Bij Buitenlandse bestellingen kunnen de verzendkosten varieren!

Waar levert EpicPlay?

EpicPlay levert aan verschillende landen binnen Europa

Voor meer info over verzendkosten kunt u altijd mailen naar info@epicplay.nl

Betaalmethode

U kunt op meerdere manieren betalen: via iDEAL, PayPal, bankoverschrijving, creditcards en meer.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 30 dagen contact op te nemen met EpicPlay .

Verzendkosten

1. De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten voor bestellingen vanuit Nederland.

Annulering

1. Iedere bestelling (behalve artikelen die speciaal op verzoek van de klant zijn besteld bijvoorbeeld pre-orders) kan worden geannuleerd.
2. EpicPlay is gerechtigd een koper te weigeren of een order te beëindigen zonder opgaaf van specifieke redenen.

Levering

1. Alle artikelen zullen na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk (meestal binnen 24 uur), maar uiterlijk binnen 7 dagen aangeboden worden aan PostNL of DHL.
2. Mocht een artikel een levertijd hebben langer dan 7 dagen of, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, dan zal EpicPlay de koper hiervan per e-mail op de hoogte brengen.
3. Koper heeft het recht de overeenkomst te beëindigen in het geval dat de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt of wanneer het artikel niet leverbaar is.

Nalevering

Een artikel kan niet op voorraad zijn, maar wel beschikbaar voor nabestelling. Dit betekent dat het artikel meteen word besteld bij onze groothandel en je zult altijd via de mail op de hoogte gehouden worden van de status hiervan. Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogeijk bij je te hebben.

Retourneren

1. Na ontvangst van de artikelen heeft koper het recht de artikelen (behalve *SALE* artikelen en artikelen die met een speciale kortingsaktie of kortingscode zijn gekocht), in ongebruikt en in originele verpakking, binnen 30 (dertig) dagen te retourneren. Deze 30 dagen gaan in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
2. Mocht een artikel niet voldoen aan de verwachting van koper, dan is het mogelijk voor koper het artikel om te ruilen of kan koper het aankoopbedrag (factuurbedrag = inclusief de kosten van heenzending) teruggestort krijgen.
3. Wij verzoeken de koper uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel het contact op te nemen via e-mail. Het zal de verwerking van uw retour ten goede komen en zorgen voor vlotte terug betaling van uw factuurbedrag.
4. EpicPlay bepaalt of een retour gezonden artikel in gebruikte dan wel ongebruikte staat verkeert en of terugname acceptabel is.
5. De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van een retourzending. Dit geldt ook voor ruilen van artikelen.
6. EpicPlay zal uw totale factuurbedrag* zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen, ingaand op de dag van ontbinding van uw retourzending, aan u terug betalen op de zelfde wijze waarop wij uw betaling hebben ontvangen.

*Let wel dat kosten voor Bancontact, Credit-Card, Multi-Safepay, Paypal (die aan ons zijn berekend) in mindering worden gebracht op het bedrag wat wordt terug betaald.
Bij betalingen via bankoverschrijving en iDeal zijn geen extra kosten die in mindering worden gebracht.

U kunt uw retour pakketje sturen naar:

EpicPlay
Zeeltstraat 11
5706 CE Helmond

Vermeld duidelijk uw order nr. aan de buitenkant van het pakketje en vergeet niet het retour formulier in het pakketje te doen. EpicPlay heeft geen antwoord nr. Het verzenden van retour pakketjes is voor eigen rekening en risico.

Informatie betreffende herroepingsrecht en retour recht bij EpicPlay

Herroepingsrecht,

U hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt en daarvoor tekent.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusieve leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u hebt aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.”NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011.

A. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

B. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

C. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.