Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yu-Gi-Oh! Toernooi Januari 2023 (local)

15 januari @ 12:00 18:00

Toegestane kaarten: alle die officieel gereleased zijn op de speeldag zijn geldig bij dit local toernooi.

Toernooistijl: Swiss; 3-5 ronden (Match Duels, best of 3) + top cut (Match Duel, Single Elimination/Knock-out)

Decklist: Niet nodig, maar check je Deck goed aan de meest recente F/L lijst van op de Konami website. Tussentijds aanpassen mag niet!

Judge en TO: Tim en Pim
Vragen? Stuur ons een bericht op Facebook of via het contactformulier op de site!

Entreeprijs ‘free play’: €8,-. Je krijgt dan dezelfde keuze uit ‘entry packs’ als deelnemers aan het toernooi, maar je doet niet mee aan het toernooi en telt niet mee voor de prijzenpot.
Inschrijvingskosten toernooi: €10,- Hierbij krijg je voor het inschrijven ook booster packs. Kan zowel contant als met pin.
De boosters die je krijgt zal van de huidige main set zijn.

Prijzenpot: Per deelnemer 0,5 booster! Spreiding van de boosters over de winnaars is afhankelijk van de opkomst. Dit wordt na sluiting van de inschrijving bepaald.

Duur: 12:00u – 18:00 uur.
Deur open: 12:00 uur,
Start toernooi: 12:30 uur. Later binnenkomen kan tijdens ronde 1 nog, maar dan telt het alsof je ronde 1 hebt verloren. Meld je bij binnenkomst bij de organisatie aan de bar en zorg dat je op tijd ingeschreven bent! Je kunt contant en met pin betalen.

Tijdens dit local toernooi zal er op locatie géén Yu-Gi-Oh! merchandise van Epicplay te koop zijn. Wil je toch iets kopen? Stuur dan een berichtje op Facebook of op de site met de producten je wilt! Dan bekijken we het op de dag van het toernooi bij kunnen hebben voor je.
De locatie zelf heeft catering. Je kan drinken bij ons bestellen, maar geen eten. Je mag zelf ook iets meenemen. Laat de locatie natuurlijk wel netjes achter!

€10 Entree

Good Game Group (GGG)

Fakkellaan

Fakkellaan 1
Eindhoven, 5624EA Nederland
0622737480
Deze site maakt gebruik van cookies voor een betere ervaring. Door op de site te blijven ga je akkoord met het gebruiken van cookies.