Algemeen
U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij EpicPlay.

 
Paypal mag niet gebruikt worden als betaalwijze bij een pre-order!

3. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van EpicPlay, onder vermelding van het ordernummer wat u van ons heeft gekregen bij uw bestelling.
Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bankgegevens
Rabo IBAN nummer: NL30RABO0323548156
T.n.v.:  EpicPlay
Plaats: Eindhoven
IBAN: NL 30 RABO 0323 5481 56
BIC/SWIFT: RABONL2U

4. Creditcards etc…
Er zijn nog veel meer betaalmogelijkheden. Bekijk het visuele schema op onze homepage voor een overzicht van de andere betaalmogelijkheden.

Creditcards mogen niet gebruikt worden als betaalwijze bij een pre-order!

5. Contant/Pin bij afhalen
Het is ook mogelijk om uw bestellingen, op afspraak, op te halen in Eindhoven/Helmond
Mocht u hiervan gebruik willen maken dan kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken. U kunt de artikelen ook gewoon afrekenen via de site en bij verzendmethode: Afhalen kiezen, u betaald dan geen verzendkosten.
Let wel, artikelen worden bij afhalen niet langer dan 48 uur vastgehouden.